+31 (0) 88 0705170 info@grootleerhuis.nl

Over Groot Leerhuis

HET GROOT LEERHUIS VAN DE BOUW

Groot Leerhuis van de Bouw is een platform voor de bouwsector. Ondanks de groei heeft de bouwsector het zwaar en bestaat er veel onvrede over het functioneren van de sector. Problemen als het ontbreken van ketenintegratie, de enorme faalkosten en toenemende juridificering van het werkproces (en het naar de rechter gaan), maken onderdeel uit van een cultuur die de sector al geruime tijd domineert. Ook communicatie, informatiedeling, kennisontwikkeling, veiligheid en het ontbreken van een experimenteerdrang zijn probleempunten.

 

Onze missie

Groot Leerhuis van de Bouw wil de genoemde problemen in de bouwsector structureel aanpakken. Dit betekent met elkaar tot verdieping komen omtrent onze dagelijkse praktijk op de werkvloer en op zoek gaan naar hoe wij de huidige cultuur samen kunnen veranderen.

 

Wie is Groot Leerhuis van de Bouw

Deskundigen op verschillende gebieden helpen u graag de veiligheidscultuur, mentaliteit, het gedrag en bewustzijn te helpen veranderen. Zij leveren expertise, methodieken en middelen om uw blikveld te verruimen, inzicht en methodes te verwerven om veranderingen op gang te brengen.

Geïnteresseerd in samenwerking

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Groot Leerhuis van de Bouw kan bieden? Of wilt u expertise, methodieken of middelen aanbieden of samenwerken in ontwikkelingstrajecten?